Rengasmarket Mikkeli

Rengasmarket Mikkeli 0105043730

Kesärenkaat Talvirenkaat Alumiinivanteet

Renkaiden verkkotilaus

Rengasmyynti Mikkeli. Rengashinnasto

Continental Michelin Goodyear Bridgestone Nokian Matador Gislaved Pirelli Nexen

Kesärenkaat Mikkeli. Jättivalikoimassa kaikki rengasmerkit samasta talosta.

 
Nastarengas
Kitkarengas
Kesärenkaan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gislaved ULTRA*SPEED 2


Hallintaa nopeasti muuttuviin pohjoismaisiin kesäolosuhteisiin.

Erinomaista pitoa ja tarkkaa ajettavuutta kovillakin nopeuksilla.

 • Hyvä pito ja tarkka ohjaustuntuma
 • Luotettavat märän kelin ominaisuudet
 • Pieni vierinvastus ja erinomainen kilometritulos

Hankook Ventus Prime 4 K135


UUTUUS

Loistava yhdistelmän ajomukavuutta, turvallisuutta ja taloudellisuutta.

Sinulle, joka arvostat korkeaa suorituskykyä olosuhteista riippumatta.

Pirelli Cinturato P7 


Pirellin uusi kesärengas, jonka kehitystyössä on keskitytty parantamaan vierintävastusta ja käsiteltävyyttä märissä olosuhteissa sekä alentamaan melutasoa.


Cinturato P7 tarjoaa täydellisen tasapainon näille ominaisuuksille yhdistettynä turvallisuuteen, tehokkuuteen ja ajomukavuuteen.

Matador MP82 Conquerra 2


Turvallisuutta ja mukavuutta SUV ja 4×4 luokkaan.

 • Turvallinen rengas hyvillä käsittelyominaisuuksilla
 • Erittäin mukava ja hiljainen rengas

NOKIAN HAKKA GREEN 3


Nokian Hakka Green 3 -kesärengasuutuus kokee huiman parannuksen kulutuskestävyydessä rengasmallin edeltäjään nähden. Renkaan kerrotaan kestävän jopa 35 prosenttia aiempaa paremmin. 

Continental UltraContact


 • Nauti ylivoimaisesta kilometrisuoritteesta upouuden YellowChili-seoksen ansiosta.
 • Luota huomattavaan kestävyyteen UltraShield-rakenteen ansiosta.
 • Koe vakuuttavat märkäominaisuudet ja alhainen melutaso.

Michelin Primacy 4


Uusimman sukupolven suorituskykyinen kumiseos takaa, että Michelinin Primacy 4 -kesärengas tarjoaa ainutlaatuista jarrutuskykyä märällä kelillä. Optimaalinen pintakuviorakenne tuo renkaalle pitkän käyttöiän, ja uudenlaisen pintakuvion rakenteen ansiosta vesi poistuu renkaasta tehokkaasti silloinkin, kun rengas on kulunut.

Michelin Primacy 4 –renkaassa on myös urasyvyyden ilmaisin, joka kertoo, milloin on aika vaihtaa renkaat.

EfficientGrip Performance 2


Mileage Plus technology

Kulutuspinnan elastisuus ja joustavuus vähentävät vaikeiden tieolosuhteiden aiheuttamia murtumia (erilaisissa lämpötiloissa)


Wet Braking Technology

Seoksen tavallista alhaisemman jäykkyyden ansiosta palat taipuvat enemmän ja vesi poistuu paremmin. Pitosärmät ovat tavallista pidempiä ja niitä on enemmän, joten ne poistavat vettä tehokkaammin.

Linglong Greenmax


Linglong GreenMax UHP on tyylikkään sporttinen rengas, jossa on erittäin miellyttävät ajo-ominaisuudet, sekä pito niin märällä kuin kuivalla. Kiinalaista rengasteknologiaa edustava pintakuvio sekä kulutuspintaseos takaavat  ohjattavuuden  kesäolosuhteissa.


Leveät pitkittäisurat poistavat vettä tehokkaasti ja vähentävät huomattavasti vesiliirron riskiä. Linglong GreenMax UHP on myös edullinen rengas.

LANDSAIL SENTURY QIRIN 990


Sentury Landsail on keskisuuri rengasvalmistaja joka panostaa tuotekehitykseen,  laatuun ja ympäristötekijöihin. Uusin tehdas avattiin Thaimaaseen ja tehdas on yksi automatisoiduimmasta rengastehtaista maailmassa


Bridgestone Turanza T005


Turanza T005 on suunniteltu auttamaan kuljettajaa hallitsemaan ajoneuvoaan vaativimmissakin tieolosuhteissa.

 • Erinomainen märkäsuorituskyky
 • Erittäin hyvä kulutuskestävyys

T005-renkaassa on leveät, pitkittäiset urat olka-alueella, minkä ansiosta vesi poistuu tehokkaasti ajoradalta. Runko on aivan hiljattain kehitetty ja se on vahvistettu teräksellä ja kovalla polyesterillä, mikä vähentää vierintävastusta.


 

Continental SportContact 7


 • Antaa luottamusta turvalliseen ja vakaaseen ajokäyttäytymiseen märällä ja kuivalla pinnalla.
 • Erittäin pehmeän BlackChili-seoksen ja erittäin jäykän kuvion täydellinen yhdistelmä takaa pitkäkestoisen, ennennäkemätöntä ajamisen ilon.
 • Räätälöity eri ajoneuvoluokkiin, jotta saat tyypillisen SportContact™-tuntuman.

Rengasmarket leasing-palvelu


Rengasmarket toimii yhteistyössä esim. LeasePlan Finland Oy:n ja Secto Automotive Oy:n kanssa työsuhdeautojen osalta.

Rengasmarketilla on kattava myymäläverkosto Suomessa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee leasing-autoilijoita renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa!

RENGASMARKET


Rengasmarket on yli 70 kauppiaan muodostama autonrenkaita myyvä täysin kotimainen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa parhaat autohuolto tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.


Kaikki Rengasmarket jäsenliikkeet ovat renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeitä oheispalveluineen. Kaikkien jäsenliikkkeiden liiketoiminta on vakiintunut huipuksi omalla talousalueellaan. Meiltä kuluttaja tai yritysasiakas saa omaan tarkoitukseensa parhaiten sopivat tuotteet mm. Continental, Gislaved, Barum, Viking, Matador LingLong, Nexen, Nokian, Michelin ja Hankook. Asennustyö sujuu nopeasti ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Laaja ketjuverkosto helpottaa kuluttajaa tai yritysasiakasta mikäli rengashuolet sattuvat jossain muualla kuin ”omassa” Rengasmarket liikkeen läheisyydessä.
TILAUSTUOTTEET:


Osa renkaista on tilaustuotteita. Rengastilaukset ovat sitovia. Asiakkaan peruuttaessa tilauksen veloitamme renkaista 70% peruutusmaksua tuotteen hinnasta, sekä rahtimaksun min. 30€ .

Milloin kesärenkaat?

Kesäreinkaita saa käyttää jopa ympäri vuoden, jollei sää tai keli edellytä talvirenkaiden käyttöä. Uusien renkaiden vaihtoa kannattaa suunnitella viimeistään silloin, kun urasyvyys on kulunut noin 4 millimetriin tai edelliset renkaat ovat yli 5 vuotta vanhat.

Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla lain mukaan vähintään 1,6 mm. Kesärenkaiden turvasuositus vetisellä kelillä ajettaessa on kuitenkin vähintään 4 mm turvallisuuden maksimoimiseksi.

Lue lisää renkaista


Minkäkokoiset kesärenkaat tai talvirenkaat autoon tulisi hankkia? Miten ja missä renkaiden vaihto kannattaa hoitaa? Kuinka usein ilmanpaineet pitäisi tarkistaa? Onko renkaalla käyttöikää? Pitääkö renkaita puhdistaa ja miten renkaat tulisi säilyttää?

Kun haluat lisätietoa renkaista, täältä löydät kattavan Rengastieto-paketin ja vastauksia kysymyksiisi.

EU-rengasmerkinnät


EU:n vaatima renkaiden luokitusmerkintä on ollut käytössä vuodesta 2012 lähtien. Merkinnän tavoitteena on parantaa tieliikenteen turvallisuutta, ympäristötehokkuutta ja taloudellisuutta. Merkinnän avulla myös renkaiden ominaisuuksien vertailu on kuluttajalle helpompaa. Nykyinen EU-merkintä koskee kitkarenkaita, mutta ei nastarenkaita.


Rengasmerkinnästä löytyvät tiedot renkaan polttoainetaloudellisuudesta, märkäpidosta ja vierintämelusta:

 • Polttoainetaloudellisuus kertoo renkaiden energiatehokkuuden, joka liittyy polttoaineen kulutukseen ja hiilidioksidipäästöihin.
 • Märkäpito kertoo, kuinka tehokkaasti auton voi pysäyttää märällä asfaltilla.
 • Tieto vierintämelusta ilmoittaa renkaiden aiheuttaman ohiajomelun tason.

 

Merkintöjen lisäksi polttoaineenkulutus ja tieturvallisuus riippuvat paljon myös kuljettajan ajotavasta ja -käyttäytymisestä.


RENGASMARKET MIKKELI TARJOAA SINULLE KESÄRENKAAT JA TALVIRENKAAT


Laadukkaat kesärenkaat ja Talvirenkaat nyt Paikalliselta jälleenmyyjältäsi!


Meiltä saat aidosti paikallista palvelua ja osaamista.


Meiltä saat kaikki rengasmerkit. Continental, Gislaved, Matador, Nokian, Michelin,Landsail, Pirelli, Goodyear, Nexen Linglong, Triangle, BF Goodrich, Dunlop, Antares, Nankang Lappirengas......Rengasmyynti Mikkeli AS-Huolto Allcar Service Oy


Rengasmarket Mikkeli Kesärenkaat ja Talvirenkaat, Alumiinivanteet, Peltivanteet,Rengasmyynti Mikkeli, Rengashuolto

unsplash