Rengasmarket Mikkeli

Kesärenkaat kotisohvalta 24/7 alehinnoin

UUTTA Renkaiden verkkotilaus

Rengasmyynti Mikkeli.

verkkokauppa

Rengasmarket Mikkeli Kesärenkaat ja Talvirenkaat, Alumiinivanteet, Peltivanteet,Rengasmyynti Mikkeli

Rengasmarket Mikkeli

Linglong GreenMax


Linglong GreenMax  – Kiinalaista laatua ja pitoa


Linglong GreenMax UHP on tyylikkään sporttinen rengas, jossa on erittäin miellyttävät ajo-ominaisuudet sekä pitää niin märällä kuin kuivalla.


Kiinalaista rengasteknologiaa edustava pintakuvio sekä huippumoderni kulutuspintaseos takaavat vakaan ja tarkan ohjattavuuden kaikissa kesäolosuhteissa.


Leveät pitkittäisurat poistavat vettä ja vähentävät huomattavasti vesiliirron riskiä. Linglong GreenMax UHP on myös rengas, jonka ajomukavuus jättää jopa useimmat  kalpenemaan.


Turvallista, miellyttävää ja suorituskykyistä Kiinanlaatua edulliseen hintaan!

Continental EcoContact 6


Maksimaalista polttoainetaloudellisuutta.

EcoContact™ 6 -rengas on kehitetty vastaamaan kuluttajien ja autonvalmistajien vaatimuksia erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta.
Renkaan vierinvastusta on onnistuttu pienentämään huomattavasti ilman kompromisseja turvallisuudessa.

Parempi kilometritulos uudella Green Chili™ 2.0 -kumiseoksella.

Kehittynyt Green Chili™ 2.0 -kumiseos mukautuu tien pintaan vähentäen renkaan muodonmuutosta, sekä pienentäen lämmön tuottoa jolloin rengas kuluu hitaammin ja tasaisemmin. Tuloksena on huomattavasti parantunut kilometritulos.

Optimaalista pitoa ja hallittavuutta.

EcoContact™ 6 tarjoaa räätälöidyn pintakuvion joka mahdollistaa parhaan kompromissin kuiva- ja märkäpidon välillä. Rengas tarjoaa turvallisemmat käsittelyominaisuudet muunmuassa kaistanvaihtojen yhteydessä.

Matador MP47 Hectorra 3


Keskiluokan autoihin, loistoautoihin ja katumaastureihin.

  • Turvallinen ajaa märällä
  • Hyvä käsiteltävyys ja lyhyemmät jarrutusmatkat
  • Parempi kulutuskestävyys
  • Alhaisempi melutaso

Gislaved ULTRA*SPEED


Myynnissä vain Rengasmarket-kauppiailla! Moderni rengas
tämän päivän keski-ja luxusluokan ajoneuvoihin

  • Laatutietoiselle autoilijalle joka arvostaa mukavuutta
  • UHP -rengas jopa 300 km/h (187 mph) nopeuksille
  • Parantunut kilometritulos ja ajomukavuus

Nokian Hakka Green 3Ympäristöystävällinen premium rengas henkilöautoille

Nokian Hakka Green 3 tekee matkastasi turvallisen, mukavan ja ympäristöystävällisen varhaisesta keväästä sumuisiin syysaamuihin saakka.


Nokian Hakka Green 3 pysähtyy nopeasti ja estää vesiliirron erittäin turvallisesti. Ajaminen on vakaa, tarkka ja mukava niin sileällä, kuivalla asvaltilla kuin uraisella, märällä tiellä. 


Uuden Hakka Green 3: n kulumiskestävyys on jopa 35% suurempi kuin edeltäjänsä, ajotavasta riippuen.

HANKOOK VENTUS PRIME 3 K125


Hankook Ventus Prime 3 K125 on Ventus Primen 3. sukupolvi. Se on pitkälle viimeistelty ja suorituskykyinen. Se asennetaan alkuperäisasennuksena Audeihin, BMW:ihin, Mercedes-Benzeihin.


Renkaan kuiva- ja märkäpito ovat erinomaisia. Niitä onkin paranneltu aiempiin Ventus Prime -rengasmalleihin verrattuna. Kuivan kelin pitoa on lisätty kasvattamalla renkaan kosketuspinta-alaa tiehen. Vauhti pysähtyy tämän ansiosta entistä nopeammin myös märällä tiellä.


Rengas on tunnettu erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

Continental PremiumContact 6


Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica kumiseoksella.

Uuden crystal silica kumiseoksen ansiosta PremiumContact™ 6 pystyy varmistamaan tasaisen, luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn.

Ennenkokematonta ajomukavuutta.

PremiumContact™ 6 renkaan pintakuvio on optimoitu parantamaan ajomukavuutta, kilometritulosta sekä pienentämään rengasmelua (jopa 1 dB).

Urheilullista suorituskykyä joka ajoneuvoon.

Urheilullista suorituskykyä SportContact™ 6 renkaasta PremiumContact™ 6 renkaaseen.

Uusi epäsymmetrinen ura-rakenne renkaan keskialueella kasvattaa kulutuspinnan jäykkyyttä parantaen pitoa ja käsiteltävyyttä.

Continental Vanco (paketti ja matkailuautot)


Optimaalista jarrutuskykyä ja turvallisuutta.

Lyhyet jarrutusmatkat turvallisempaan ajoon

Huomattavasti pienempi vierintävastus taloudellisempaan ajoon

Turvallinen rengas kaikissa olosuhteissa kovillakin kuormilla

Matador MPS330 Maxilla 2 Paketti- ja matkailuautot


Luotettava valinta jakeluautoihin.

Turvallinen rengas tavarankuljetukseen suurillekin kuormille

Turvallinen märällä ja kuivalla kelilläMichelin Pilot Sport 4
Pilot Sport 4 antaa tarkan ohjattavuuden nopealla reaktiolla


Rengaskuvio mukautuu keskeytymättä tiehen antamaan parhaimman kosketuksen tienpintaan.  


Uusi kumiseos tarjoaa erinomaisen märkäpidon ja jarrutustehon. 


Erinomainen käyttöikä. 


Akustisessa mallissa renkaan sisäpuolelle lisätään polyuretaanivaahtoa, joka vähentää melua autossa 15-20%.

Landsail Qirin


Tekniikan maailman Testi yllättäjä


Testituloksen kärkinimet eivät yllättäneet. Michelin vei voiton puhtailla testituloksilla, mutta viiden kärkinimen jälkeen kiinalainen Landsail yllätti. Se sijoittui viidenneksi Nokian ja Bridgestonen renkaiden väliin.

Testaajat kommentoivat Landsailin tulosta nin, että rengas tarjoaa erityisen matalan vierinvastuksen ja hyvän jarrutuspidon, mutta ajettavuudessa on vielä parannettavaa.

Rengasmarket leasing-palvelu


Rengasmarket toimii yhteistyössä LeasePlan Finland Oy:n ja Secto Automotive Oy:n kanssa työsuhdeautojen osalta.

Rengasmarketilla on kattava myymäläverkosto Suomessa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee leasing-autoilijoita renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa!

RENGASMARKET


Rengasmarket on yli 70 kauppiaan muodostama autonrenkaita myyvä täysin kotimainen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa parhaat autohuolto tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.


Kaikki Rengasmarket jäsenliikkeet ovat renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeitä oheispalveluineen. Kaikkien jäsenliikkkeiden liiketoiminta on vakiintunut huipuksi omalla talousalueellaan. Meiltä kuluttaja tai yritysasiakas saa omaan tarkoitukseensa parhaiten sopivat tuotteet mm. Continental, Gislaved, Barum, Viking, Matador LingLong, Nexen, Nokian, Michelin ja Hankook. Asennustyö sujuu nopeasti ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Laaja ketjuverkosto helpottaa kuluttajaa tai yritysasiakasta mikäli rengashuolet sattuvat jossain muualla kuin ”omassa” Rengasmarket liikkeen läheisyydessä.
TILAUSTUOTTEET:


Osa renkaista on tilaustuotteita. Rengastilaukset ovat sitovia. Asiakkaan peruuttaessa tilauksen veloitamme renkaista 70% peruutusmaksua tuotteen hinnasta, sekä rahtimaksun min. 30€ .

Milloin kesärenkaat?

Kesäreinkaita saa käyttää jopa ympäri vuoden, jollei sää tai keli edellytä talvirenkaiden käyttöä. Uusien renkaiden vaihtoa kannattaa suunnitella viimeistään silloin, kun urasyvyys on kulunut noin 4 millimetriin tai edelliset kesärenkaat ovat noin 5–10 vuotta vanhat.

Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla lain mukaan vähintään 1,6 mm. Kesärenkaiden turvasuositus vetisellä kelillä ajettaessa on kuitenkin vähintään 4 mm turvallisuuden maksimoimiseksi.

Lue lisää renkaista


Minkäkokoiset kesärenkaat tai talvirenkaat autoon tulisi hankkia? Miten ja missä renkaiden vaihto kannattaa hoitaa? Kuinka usein ilmanpaineet pitäisi tarkistaa? Onko renkaalla käyttöikää? Pitääkö renkaita puhdistaa ja miten renkaat tulisi säilyttää?

Kun haluat lisätietoa renkaista, täältä löydät kattavan Rengastieto-paketin ja vastauksia kysymyksiisi.

EU-rengasmerkinnät


EU:n vaatima renkaiden luokitusmerkintä on ollut käytössä vuodesta 2012 lähtien. Merkinnän tavoitteena on parantaa tieliikenteen turvallisuutta, ympäristötehokkuutta ja taloudellisuutta. Merkinnän avulla myös renkaiden ominaisuuksien vertailu on kuluttajalle helpompaa. Nykyinen EU-merkintä koskee kitkarenkaita, mutta ei nastarenkaita.


Rengasmerkinnästä löytyvät tiedot renkaan polttoainetaloudellisuudesta, märkäpidosta ja vierintämelusta:

  • Polttoainetaloudellisuus kertoo renkaiden energiatehokkuuden, joka liittyy polttoaineen kulutukseen ja hiilidioksidipäästöihin.
  • Märkäpito kertoo, kuinka tehokkaasti auton voi pysäyttää märällä asfaltilla.
  • Tieto vierintämelusta ilmoittaa renkaiden aiheuttaman ohiajomelun tason.

 

Merkintöjen lisäksi polttoaineenkulutus ja tieturvallisuus riippuvat paljon myös kuljettajan ajotavasta ja -käyttäytymisestä.

HUOM: EU:n uusi rengasmerkintä otetaan käyttöön 1.5.2021. Tavoitteena on vähentää entistä tavoitteellisemmin liikenteen päästöjä ja auttaa autoilijoita valitsemaan polttoainetaloudellisimmat renkaat.

RENGASMARKET MIKKELI TARJOAA SINULLE KESÄRENKAAT JA TALVIRENKAAT


Laadukkaat kesärenkaat ja Talvirenkaat nyt Paikalliselta jälleenmyyjältäsi!


Meiltä saat aidosti paikallista palvelua ja osaamista.


Meiltä saat kaikki rengasmerkit. Continental, Gislaved, Matador, Nokian, Michelin,Landail, Pirelli, Goodyear, Nexen Linglong, Triangle, BF Goodrich, Dunlop, Antares, Nankang......Rengasmyynti Mikkeli AS-Huolto