AUTOHUOLTO MIKKELI PALVELUT

Meiltä saat kaikki autoiluun liittyvät palvelut samasta talosta. Jatkossa sinulla on vain yksi paikka mistä saat kaikki palvelut Rengashotellista Määräaikaishuoltoihin ja Vauriokorjauksiin.

Öljynvaihdot ilman ajanvarausta, moottorin korjaus, vaihteiston korjaus.

PALVELUT

Jarruhuolto

Valikoimistamme löytyy jarrupalat ja jarrulevyt kaikkiin automerkkeihin ja  malleihin kustannustehokkaasti.

Rengaspalvelu

Kuulumme Rengasmarket-ketjuun ja laajasta valikoimistamme löydät useita  rengasmerkkejä kuten Continental, Gislaved, Matador, Barum, Viking Linglong, Nankang, Delinte, Hankook, Nexen, Zeetex ja Nokian. Meiltä saat myös pyöränsuuntaus ja rengashotelli palvelut

Moottorin korjaus

Teemme moottorihuollot öljynvaihdot, jakohihnan vaihdot ja vaativammatkin moottorin korjaukset.

Vauriokorjaus

Teemme yhteistyötä tunnetuimpien vahinkoyhtiöiden kanssa ja suoritamme vauriokorjaukset kaikkiin merkkeihin. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja me hoidamme loput. Tuulilasin vaihdoissa käytämme laadukkaita Pilkington tuulilaseja

Öljynvaihto

Käytämme laadukkaita Mobil-öljyjä ja valikoimissamme on öljynsuodattimet kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Öljynvaihdot aikaa varaamatta. Mobil Express

Huolto

Huollamme kaikki merkit tehtaiden huoltoohjelmien mukaisesti ja näin auton takuu säilyy voimasssa. Uuden aikaiset testilaitteemme soveltuvat useimmille automerkeille ja malleille

TAPAMME TOIMIA

1

Huoltotarpeen kartoitus asiakkaan kanssa.

2

Ajoneuvon huoltotapahtuma ennalta sovitun mukaisesti.

3

Huoltotapahtuma käydään läpi asiakkaan kanssa ja tiedotamme tulevaisuuden huoltotarpeista.

AS-HUOLTO RAHOITUS

huoltotili


Kun haluat tasapainottaa kukkarosi kuormahuippuja voit hyödyntää huoltotili palvelua


Saat laskun kotiin postitse, jossa on 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Jos haluat, voit vielä ottaa käyttöösi osamaksun, toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti.


Valitse osamaksu – kun haluat maksaa joustavammin. Valitse itse maksettava kuukausierä tarjolla olevista vaihtoehdoista.


Palvelu on käytössä kaikilla yli 18 vuotiailla ja voit hyödyntää sitä myös autosi tarvikehankintoihin. Saat palvelun käyttöösi kätevästi korjaamokäynnin yhteydessä. Korjaamo tekee rahoitushakemuksen verkossa rahoituslaitokselle asiakkaan antamilla tiedoilla. Vastauksen saa useimmiten odottaessa, joten rahoitushakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa.

RENGASMARKET


Rengasmarket on yli 70 kauppiaan muodostama autonrenkaita myyvä täysin kotimainen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa parhaat autohuolto tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.


Kaikki Rengasmarket jäsenliikkeet ovat renkaiden ja vanteiden erikoisliikkeitä oheispalveluineen. Kaikkien jäsenliikkkeiden liiketoiminta on vakiintunut huipuksi omalla talousalueellaan. Meiltä kuluttaja tai yritysasiakas saa omaan tarkoitukseensa parhaiten sopivat tuotteet mm. Continental, Gislaved, Barum, Viking, Matador LingLong, Nexen Nankang ja Zeetex. Asennustyö sujuu nopeasti ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Laaja ketjuverkosto helpottaa kuluttajaa tai yritysasiakasta mikäli rengashuolet sattuvat jossain muualla kuin ”omassa” Rengasmarket liikkeen läheisyydessä.

AUTOHUOLTO
MIKKELIN AS-HUOLTO

AUTOKORJAAMO MIKKELI

AUTOASI

RENGASMARKET

MOBIL EXPRESS